- Portioner: 4
- Tillagningstid: xx minuter
- Inspirerad av: En barnmatsbok (minns ej namnet)
Antal |
Ingrediens |
ICA |
1 påse |
Quornbitar |
|
2 dl |
Vatten |
|
1 |
Buljongtärning |
|
2 dl |
Crème fraiche |
|
1 msk |
Maizena |
|
½ dl |
Finhackad dill |
|
|
Nymalen svartpeppar |
|
|
Salt |
|
|
TOTALT |
xxx |
Antal |
Ingrediens |
ICA |
|
Potatis |
|
|
Morötter |
|
|
Haricort verts |
|
|
Broccoli |
|
|
TOTALT |
xxx |
Tillagning
- Börja med att sätta på en rejäl kastrull med skalade hela potatisar och
morötter i bitar på spisen, så blir hela middagen klar på samma gång.
- Vispa ihop kallt vatten, buljong crème fraiche och maizena i en stor kastrull.
Låt sjuda under omrörning ca 5 min.
- Smaksätt med dill och peppar.
- Lägg i de frysta quornbitarna i såsen, rör om och sjud ytterligare 5 min.
- Bjud med potatis och morötter. Haricot verts eller broccoli är gott till.