Quornfärsbiffar med rödbetsslaw
09 Mar 2011

Food

Färsbiffar

Antal Ingrediens ICA
1 pkt Quornfärs 40
?3 msk Majsena (16)
?3 msk Soja mjölk -
2 tsk Soja -
1/2 Rödlök 3
1msk Persilja -
Salt + peppar -
1-2tsk Sambal oelek -
TOTALT 59

Rödbetsslaw

Antal Ingrediens ICA
1 Rödbeta 3
2 dl Vitkål 6
1 Gul lök 3
1/2tsk Kummin (7)
1 dl Turkisk yoghurt 3 (15)
2 dl Fettfri majonnäs 5 (16)
1 msk Senap -
Salt och peppar -
TOTALT 20

Tillagning

Färsbiffar

  • Blanda ihop 3 msk majsena och en 3 msk sojamjölk, låt stå några minuter.
  • Blanda majsenablandningen med resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
  • Forma färsen till små biffar och stek försiktigt i stekpanna eller i ugn på 225 grader i 20 minuter.

Rödbetsslaw

  • Skala rödbetan och löken.
  • Strimla eller riv grönsakerna fint
  • Blanda ihop grönsakerna med övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.