- Portioner: 4
- Tillagningstid: 15 minuter
- Inspirerad av: Frebaco bulgur baksida
Antal |
Ingrediens |
ICA |
2 dl |
Bulgur |
x |
1 |
Tärning grönsaksbuljong |
2 |
5 dl |
Frysta wokgrönsaker |
12 |
2 |
Bananer |
10 |
1 tsk |
Curry |
- |
0.5tsk |
Spiskummin |
- |
|
Olivolja |
- |
|
Salt och peppar |
- |
1 dl |
Naturell yoghurt |
2 |
1 msk |
Kokos till garnering |
- |
|
TOTALT |
(26) |
Tillagning
- Koka bulgur i buljong enligt anvisning på paketet.
- Fräs grönsaker och bulgur i het panna.
- Krydda med curry, spiskummi, salt och peppar.
- Häll på en skvätt buljong om det verkar tort
- Skär bananerna i tunna skivor och vänd ner i röran
- Servera med yoghurt och strö över cocos