Färsbiffar
Antal |
Ingrediens |
ICA |
1 pkt |
Quornfärs |
40 |
?3 msk |
Majsena |
(16) |
?3 msk |
Soja mjölk |
- |
2 tsk |
Soja |
- |
1/2 |
Rödlök |
3 |
1msk |
Persilja |
- |
|
Salt + peppar |
- |
1-2tsk |
Sambal oelek |
- |
|
TOTALT |
59 |
Rödbetsslaw
Antal |
Ingrediens |
ICA |
1 |
Rödbeta |
3 |
2 dl |
Vitkål |
6 |
1 |
Gul lök |
3 |
1/2tsk |
Kummin |
(7) |
1 dl |
Turkisk yoghurt |
3 (15) |
2 dl |
Fettfri majonnäs |
5 (16) |
1 msk |
Senap |
- |
|
Salt och peppar |
- |
|
TOTALT |
20 |
Tillagning
Färsbiffar
- Blanda ihop 3 msk majsena och en 3 msk sojamjölk, låt stå
några minuter.
- Blanda majsenablandningen med resten av ingredienserna
och smaka av med salt och peppar.
- Forma färsen till små biffar och stek försiktigt i stekpanna
eller i ugn på 225 grader i 20 minuter.
Rödbetsslaw
- Skala rödbetan och löken.
- Strimla eller riv grönsakerna fint
- Blanda ihop grönsakerna med övriga ingredienser och smaka
av med salt och peppar.